Vinduespudsning af opgange

Abonnement på vinduespudsning af opgange er oftest det første vinduespudsere opsiger, så snart de får tilstrækkeligt med andre opgaver.

Det skyldes den simple faktor, at vinduespudsning i opgange ofte er udfordret af repóser midt i vinduespartiet, og derfor besværliggør vinduespudsningen af ydersiderne betragteligt. En vinduespudser er derfor nødt til at vride sig igennem mindre åbninger over eller under et repós, og det er hårdt både for fysikken og lysten til at fortsætte.

Men sådan er det ikke hos os!

Vask med rentvandsanlæg

Vi har specialiseret os i vask af opgangsvinduer med rentvandsanlæg. Det betyder, at vi, stående på fortovet, kan vaske vinduer rene helt op til omkring 5. sal udefra. Vi har også et mindre, transportabelt rentvandsanlæg på batteri, så vi kan komme til svært tilgængelige vinduer på eksempelvis svalegange og lignende.

Det har medført et mindre tidsforbrug og mindre slid på fysikken. Vi udfører denne opgave på hundreder af ejendomme i hele Hovedstadsområdet samt i en stor del af oplandet omkring.

Har I en opgang med ældre, godt slidte vinduespartier, er det ikke sikkert vi kan udføre opgaven – hverken med anlæg eller i hånden. Men vi tager gerne et kig på jeres opgange, og giver en vurdering af mulighederne.

Indhent et godt tilbud

Vi afgiver gerne et uforpligtende og gratis tilbud på jeres opgange. Der er intet krav om minimumsantal. Vi kører i dag til ejendomme fra en enkelt opgang og opefter.

Vi har dog brug for en besigtigelse af jeres opgange, for at kunne give det rette tilbud. Indvendigt pudser vi stadig på den go’e, gamle måde, og vi har derfor brug for at vide om vinduespartierne er let eller svært tilgængelige.

Du er meget velkommen til at give os et ring på tlf. 71 99 54 74 eller sende os en mail via info@gladvinduespudser.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv kontaktet!

  Dit navn

  Din e-mail

  Adresse

  Telefonnr.

  Din besked

  Tilføj billede