Vinduespudsning institution

Erfaring siden 2006 sætter præg på det arbejde vi udfører. Vi er vant til at servicerer virksomheder, private og – naturligvis – institutioner i alle størrelser. Vi kan også sørge for jeres ejendom.

Alle kan vel pudse vinduer… Det skulle man tro, og sådan er der også nogle der føler. Men når der kommer til at udføre et godt stykke arbejde hver gang og samtidig overholde sine faste aftaler, begynder mange virksomheder at falde fra.

Glad Vinduespudser er en del af Glad Gruppen, der har mange års erfaring i at servicere glade kunder på hele Sjælland. Vil du være en af dem?

Indhent et tilbud

Vi kigger gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud. Sammen ser vi på jeres ejendom og behov, og derefter fremsender vi et tilbud efter det interval I ønsker.

Med en fast aftale hos Glad Vinduespudser, får I en leverandør I kan stole på – hver gang. Vi mener, at alle aftaler skal overholdes som lovet, uanset kundens størrelse. Det betyder, at vi også har opbygget en fast kundeportefølje med en lang række glade kunder.

Besøg denne side for at indhente et tilbud: Indhent tilbud

Svært tilgængelige vinduer – gjort let tilgængelige

Vi arbejder både med klassisk vinduespudsning og med det mere moderne vinduesvask. Vinduespudsning kender alle som den klassiske pudsning med håndholdte værktøjer (indsæber og skvis).

Vi har valgt at investere i et rentvandsanlæg, der giver os muligheden for at arbejde i højden – stående på jorden. Med et rentvandsanlæg benytter man alm. vand der er renset for kalk og urenheder, og derfor ikke efterlader pletter/mærker, når man vasker en rude. Man vasker derefter vinduerne med en kost på stang. Vinduer i etageejendomme eller eksempelvis tagvinduer kan nu nås fra jorden. Det skaber et sikrere arbejdsmiljø for vores vinduespudsere, men gør det også muligt at spare lift eller stige, hvilket kan mærkes på prisen.

Indhent derfor et tilbud via info@gladvinduespudser.dk eller kontakt os på tlf. 71 99 54 74.