Søger du en vinduespudser til din virksomhed? Så kan du trygt ringe til Glad Vinduespudser!

Din virksomhed fungerer som dit visitkort overfor omverdenen. Når du besøger en potentiel kunde eller en samarbejdspartner, hvad er så det første du du bemærker? Det er natuligvis den måde ejendommen præsenteres på. Er der pænt og ryddeligt, præsenterer ejendommen virksomheden på en måde der tiltaler dig og kunne du forestille dig at indgå en aftale med denne virksomhed?

Om man vil det eller ej, danner vi alle hurtigt et indtryk af andre eller af deres virksomhed på ganske kort tid. Andre gør naturligvis det samme. Så hvorfor ikke gøre noget ud af førstehåndsindtrykket?

Vinduespudsning indgår som en vigtig del af dette visitkort. Vinduespudsning vil som regel udgøre en ganske lille del af den samlede udgift til ren- og vedligehold, så det er sjældent her det er nødvendigt eller fornuftigt at spare.

Løbende renhold på abonnement

Vi tilbyder vinduespudsning på abonnement efter en frekvens I måtte ønske. Vi udfører i dag vinduespudsning for en række virksomheder med en frekvens på alt fra en uge til hver 6. måned.

Et abonnement er med til at sikre jer et præsentabel ejendom året rundt, uden at I behøver at tænke meget over det. Der er ikke behov for bestilling, tilbudsindhentning, fremvisning eller lignende fra gang til gang.

Vi har eksisteret siden 2006, så vi kan tilbyde både erfaring og aftaler du kan regne med. Vi krydrer det selvfølgelig med glade og smilende medarbejdere.

Tilbud på vinduespudsning

Har du brug for et godt tilbud på vinduespudsning? Vi kigger gerne forbi til en kort snak og fremvisning af jeres ejendom, så vi kan lægge et uforpligtende tilbud.

Måske har du brug for at tjekke om jeres nuværende pris modsvarer markedsprisen eller også er du ganske simpelt utilfreds med nuværende udbyders arbejde.

Du kan kontakte os på tlf. 71 99 54 74 eller skrive til info@gladvinduespudser.dk. Du kan også vælge at få et tilbud i din mailboks inden for 2 arbejdsdage. Dertil kan du blot benytte denne side: Indhent tilbud

Vi ser frem til at høre fra dig!